Wil je de gekozen optie voor alle repeterende afspraken doorvoeren of alleen voor deze afspraak?
Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.
Save the date | Kansen voor een gezonde en duurzame voedselomgeving vanuit het transitieperspectief
De belangstelling voor een duurzaam voedingspatroon en gezonde leefstijl neemt steeds meer toe. Een obesogene maatschappij, de COVID-19 pandemie en de alsmaar stijgende zorgkosten dragen bij aan deze verhoogde bewustwording. Toch blijft ons voedselaanbod prikkels geven richting ongezonde en onduurzaame voedselkeuzes. Uit meerdere onderzoeken, waaronder PBL en UU/WUR, blijkt dat een gezond en duurzaam eetpatroon alleen gerealiseerd kan worden als eerst de voedselomgeving stevig wordt aangepakt. Het is daarom de hoogste tijd om de omslag naar een toekomstbestendige voedselomgeving te maken. Samen versnellen In het webinar van 22 april neemt de Transitiecoalitie Voedsel je mee in het versnellen van deze transitie aan de hand van de transitietheorie volgens New Foresight en Nyenrode Business Universiteit. We belichten de voedselomgeving en de daarbij horende uitdagingen. Wat zijn de behaalde successen en hoe kunnen werknemers en ondernemers dat toepassen in de praktijk zodat de gezonde en duurzame voedselkeuze de makkelijke keuze wordt? Verder lichten een aantal inspirerende gastsprekers toe wat er op beleidsniveau moet gebeuren om een gezonde en duurzame voedselomgeving te realiseren. Meld je alvast aan voor onze webinar op 22 april en denk mee!
Ik meld me aan!
Afspraak downloaden naar eigen agenda
Aanmelden nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.
Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.
Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.