Ondernemersevent Voedselbeleving verhalen smaken naar meer

Begin

11-10-2022 om 13:00

Einde

11-10-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

ZLTO, Onderwijsboulevard 225, ’s-Hertogenbosch

Je hebt een interessant aanbod met een goed verhaal wat bezoekers op jouw agrarisch bedrijf kunnen beleven. De kunst is om dit zo te presenteren dat het onder de aandacht komt bij een breed publiek, zodat nog meer gasten jouw aanbod kunnen ontdekken. Tijdens het ondernemersevent ‘Voedselbeleving verhalen smaken naar meer!’ op 11 oktober ga je hiermee in korte, praktische sessies aan de slag onder leiding van experts. Je leert van goede voorbeelden, wisselt onderling ervaringen uit met andere ondernemers en krijgt concrete handvatten om het voor jouw eigen bedrijf (nog) beter te doen.

Goed eten doe je in Brabant. Als agrarische ondernemer met dagrecreatie, overnachtingsgelegenheid, workshops, proeverijen, een pluktuin, terras en/of winkel laat jij het beste zien waarom!

Aan de slag tijdens deelsessies

In de deelsessies komt het volgende aan bod:

  • Vergroot de beleving van je aanbod: Wat bezoekers op jouw bedrijf beleven, is nog aansprekender te maken. Zo bied je straks bijvoorbeeld geen rondleiding meer maar een ontdekkingstour vol verhalen.
  • Plaats je aanbod in de etalage: Door dit op een aantrekkelijke wijze en op de meest relevante plaatsen te doen, ontdekken nog meer gasten jouw aanbod.
  • Kijk door de bril van de bezoeker: Het is cliché, maar een beeld zegt meer dan woorden. Met tips van een vakkundige fotograaf verbeter je jouw eigen fotografie, waarmee je bezoekers nog meer aanspreekt.

Programma en praktische informatie

  • 13:00 Inloop en ontvangst
  • 13:30 Programma
  • 16:45 Netwerkborrel
  • Locatie: ZLTO, Onderwijsboulevard 225, ’s-Hertogenbosch
  • Deelname is gratis, maar let op: het aantal plaatsen is beperkt
  • Meld je aan vóór 6 oktober 2022

Win jouw optimale presentatie!

Als deelnemer van het event maak je kans op een volledig verzorgde presentatie van jouw aanbod via VisitBrabant. De presentatie wordt gemaakt door een professionele tekstschrijver en voorzien van zowel sfeerfoto’s als 360-gradenfotos. Ook word je geholpen met je presentatie op belangrijke reviewsites.

Het ondernemersevent ‘Voedselbeleving verhalen smaken naar meer’ is een initiatief van VisitBrabant, de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) en provincie Noord-Brabant. Het is onderdeel van het programma Goed eten in Brabant. Heb je vragen over dit event, neem dan contact op met Mariska van Koulil.

Tel.: 06-83500868
Mail: mariska.van.koulil@gmail.com 

Laat je alvast inspireren door je collega's die het trainingsprogramma van VisitBrabant, ZLTO en Provincie Noord-Brabant in 2021 hebben gevolgd. Bekijk daarvoor het magazine

Bij het ondernemersevent bouwen we voort op het verdiepen in de klantreis en het maken van verhalen wat bij de eerdere trainingsmiddagen aan bod is geweest. Jij ontdekt vast ook graag  hoe je dit in je aanbod en bij je promotie concreet in de praktijk brengt. 

Cookie-instellingen