Een biowinkel runnen iets voor jou?

28-02-2023

Een voorwaarde van 15% biologisch landbouwareaal, is dat de biologische consumptie ook stevig groeit de komende jaren. Daarom vindt Provincie Noord-Brabant het belangrijk dat de Brabantse biologische winkels kunnen blijven voortbestaan. Udea is op zoek naar ondernemers voor in biospeciaalzaken. 

Ondersteun jij een gezonde, biologische leefstijl en droom je ervan dat iedereen in jouw winkel kan genieten van goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al deze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en de boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs krijgen. Wil jij het biologische verhaal verder vertellen in deze groeiende markt? Wil jij biologisch dagelijks bereikbaar maken voor de consument in een aantrekkelijke winkel? Dan is Udea op zoek naar jou!
 
Biologisch ondernemen in grote vrijheid in je lokale markt. Dit in optimale samenwerking met collega ondernemers. Samen naar een gezondere wereld waarin de 100% biologische producten en de klanten centraal staan en wordt uit gegaan van samen groeien met elkaar.
 
Heb jij affiniteit en/of ervaring in de foodsector, leidinggevende ervaring en ben je enthousiast om biologisch te ondernemen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatief kennismakinggesprek over biologisch ondernemen in jouw lokale markt met Sandra Wijnia, via mail: swijnia@ekoplaza.nl.
 

Ambitie Provincie

Het voortbestaan van biologische winkels draagt bij aan de ambities van de provincie voor de landbouw- en voedselketen van morgen, zoals beschreven in het beleidskader Landbouw en Voedsel 2030. Daarbij stelt de provincie zich onder andere ten doel dat in 2030 15% van de landbouwgrond wordt benut door biologische boeren. De provincie wil er samen met partners voor zorgen dat agrarisch ondernemers die dit willen en kunnen, in staat worden gesteld om over te stappen naar biologische productie. En dat het aandeel daarvan in de Brabantse landbouw toeneemt. Zo levert biologische landbouw een belangrijke impuls aan de verdere verduurzaming van de Brabantse voedselproductie en de kwaliteit van het bodem- en watersysteem.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen