Inspiratie voor het buitengebied

04-02-2020

De Inspiratiegids Groene Regelingen is uit. Hiermee wil de provincie iedereen stimuleren aan de slag te gaan met natuur en landschap in het buitengebied. Agrarisch ondernemers en andere grondeigenaren zien in de gids welke subsidieregelingen kunnen ondersteunen bij de realisatie van meer natuur.

De gids is heel overzichtelijk. Aan de hand van een stroomschema kunt u zien welke regeling op uw situatie van toepassing is. Praktijkvoorbeelden illustreren initiatieven die de biodiversiteit versterken, zorgen voor natuurontwikkeling en landschapselementen in het landelijk gebied realiseren. U vindt de gids hier.

Actueel

Let er wel op dat regelingen regelmatig veranderen. Kijk daarom voor de zekerheid ook altijd op de website van de betreffende regeling voor de meest actuele informatie.

Transitiecoaches

Agrariërs die vergroening willen inzetten om over te schakelen naar natuurinclusieve landbouw kunnen ook nog een beroep doen op speciale coaches. Neem daarvoor contact op met Andrea Almasi via transitieveehouderij@brabant.nl.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen