Webinar GoodFoodClub Natuurinclusief boeren? Het is mogelijk!

18-05-2021

Steeds meer Brabanders kopen hun voedsel rechtstreeks bij duurzame boeren. Maak kennis met 4 Brabantse boerenfamilies die lid zijn van de GoodFoodClub en zich inzetten voor natuur, milieu en klimaat op hun bedrijf. Meld je aan voor het webinar van de Brabantse Milieufederatie op 1 juni om 19.30 uur.

Ontdek hoe GoodFoodClub-boeren De Walnoothoeve(n), De Regte Heijden, Tuinderij de Es en Sophia’s Tuin zich inzetten voor een duurzame landbouw. De boeren vertellen tijdens het webinar over hun bedrijf en hoe zij duurzaam produceren door samen te werken mét de natuur. Bijvoorbeeld door het bevorderen van de biodiversiteit op het eigen land.

Met dit webinar wil de Brabantse Milieufederatie Brabanders kennis laten maken met de families die het voortouw nemen bij natuurinclusief boeren. Er ontstaat namelijk een brede beweging in Brabant van grondgebonden, natuurinclusieve boeren. En ook consumenten kunnen deze beweging stimuleren door te kiezen voor duurzaam en lokaal voedsel.

Na dit webinar:

  • Weet je meer over natuurinclusieve landbouw en het belang ervan voor de natuur en het milieu.
  • Weet je hoe de boeren van de GoodFoodClub ons voedsel zo duurzaam en natuurinclusief produceren.
  • Heb je al jouw vragen kunnen stellen over de rol die boeren spelen in de transitie naar een grondgebonden, natuurinclusieve landbouw.
  • Weet je waar je terecht kunt om lokaal en duurzaam eten te kopen. Je ontvangt tips met alle duurzame adresjes bij jou in de buurt.

Praktische informatie

Het webinar wordt op dinsdag 1 juni 2021 gehouden. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht, je ontvangt dan vooraf nog een herinnering met de link om deel te nemen.

Datum: dinsdag 1 juni 2021
Tijd: 19:30-20:45 uur
Locatie: Online via ZOOM

Aanmelden webinar

 

Foto: Koeienbedrijf De Regte Heijden, Riel

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen