Bio-boerderij 't Schop

17-01-2022

Bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek is een natuurinclusieve biologische boerderij. Hoe zit het met het verdienmodel van familie Van den Broek? Laat je inspireren door hun video of bekijk de bedrijfsvideo's van de Brabantse bioboeren Paul Schots, familie Verhulst en Sjaak Sprangers.

Deze video werd getoond tijdens het webinar 'Brabant gaat voor biologisch' tijdens de Biokennisweek 2022. Meer video's van Brabantse bioboeren:

Brabant gaat voor biologisch

Provincie Noord-Brabant wil in 2022 inzetten op een aantal activiteiten die ondernemers kunnen helpen bij hun oriëntatie. Want in 2030 naar 15% biologische landbouw in Noord-Brabant: dat is de ambitie van gedeputeerde Elies Lemkes-Straver. De visie van Bioboeren Brabant was daarbij een belangrijke inspiratiebron. De provincie wil de overstap van agrarische ondernemers naar biologische en natuurinclusieve landbouw stimuleren. Ook de afzet van biologische producten bij de consument moet in hetzelfde tempo meegroeien.

Zo kunnen ondernemers die zich willen oriënteren op biologische landbouw, een individueel adviesgesprek krijgen met een specialist, een oriëntatiecursus biologisch volgen en zich laten informeren tijdens een bijeenkomst over afzet van biologische producten. Lees hier meer.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen