FoodUp Academie - Dag 4

Begin

26-02-2021 om 08:30

Einde

26-02-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dompel je onder in de wereld van duurzamer eten en produceren. Versterk je kennis en netwerk. Krijg grip op verandering in het voedselsysteem en versnel zelf de transitie!

De FoodUp Academie geeft je een overzicht van het voedselsysteem door je mee op reis te nemen door de hele keten. Het programma van vijf dagen biedt ruimte voor zowel theorie als praktijk, maar ook leren van elkaar is een belangrijk onderdeel. We geven je kennis en inspiratie die je kunt gebruiken in jouw dagelijkse praktijk. Ook werk je samen met andere deelnemers aan jullie eigen ideeën middels een zelf te formuleren opdracht en krijg je toegang tot een breed netwerk van Brabantse voedselveranderaars.

Voor wie?

De FoodUp Academie is bedoeld voor mensen uit de hele voedselketen, van boer tot consument, die een bovenmatige interesse hebben in voedsel of hier werkzaam in zijn. Begin 2021 start de vierde editie. De academie zal - geheel volgens de dan geldende RIVM corona-richtlijnen - plaatsvinden op 15 en 22 januari, 5 en 26 februari en 12 maart 2021. We vragen een bijdrage van €300 per deelnemer.

Kijk hier voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. 

0  reacties

Cookie-instellingen