Speciale bijlage in regionale dagbladen

30-09-2022
0 reacties

Op vrijdag 30 september verscheen de bijlage Heerlijk Brabant bij de Brabantse dagbladen. Een speciale uitgave vol verrassende foodbelevenissen. Bekijk de bijlage hier online.

Bekijk de Heerlijk Brabant bijlage

Heerlijk Brabant is een speciale bijlage die wordt aangeboden door Dutch Food Week Brabant, Van Gogh Nationaal Park, Provincie Noord-Brabant, Van Gogh Brabant, VisitBrabant Routebureau en Brabants Bodem.

Dutch Food Week

De bijlage staat vol met activiteiten die plaatsvinden in het kader van de Dutch Food Week. Van 7 tot en met 15 oktober viert Brabant de Dutch Food Week met een groot en divers aanbod van events, excursies, open dagen, proeverijen en tal van andere initiatieven, zoals speciale fiets- en wandelroutes. Op deze manier deelt de Brabantse foodsector – van boeren tot wetenschappers en van tuinders tot chef-koks – zijn liefde en passie voor voedsel met alle inwoners van de provincie.

Elies Lemkes-Straver, gedeputeerde Landbouw en Voedsel: ‘We hebben een heel scala aan innovatieve agrifoodbedrijven in Brabant: uiteraard boeren waar prachtig voedsel vandaan komt, maar ook verwerkers die daarmee de heerlijkste producten maken. Bij veel van hen kan je tijdens de Dutch Food Week terecht voor een kijkje in de keuken. Dat begint met voorproeven op een groots openingsevent op de Markt van ’s-Hertogenbosch op 7 oktober. Dat ga ik zelf ook doen. Voor de lancering van de Fiets Food Route in Nuenen, 8 oktober, hoef ik niet ver van huis. En op 15 oktober ga ik met een divers gezelschap van Brabantse geïnteresseerden in agrifood bij zes activiteiten door de hele provincie langs. Het belooft een mooie week te worden!’

Afbeeldingen

Registreren

Cookie-instellingen