Tien JUMPers zwaaien met succes af

14-06-2024
0 reacties

Op 31 mei 2024 namen de tien JUMPers tijdens de Kick Out afscheid van hun coaches,  mentoren en van de partners van JUMP Dream Accelerator. De jonge food professionals beginnen met veel vertrouwen aan het volgende hoofdstuk om het voedselsysteem van de toekomst nieuwe vorm te geven.

Na een intensief traject van zeven maanden zwaaien JUMPers Oscar de Vries, Sandra Einvall, Paul Einerhand, Laura Viaene, Do Bongers, Michael Stelwage, Marieke Vanthoor, Vera Methorst, Wendy Adriaans en Joris van den Broek af. Op 31 mei 2024 namen ze tijdens de Kick Out afscheid van hun coaches, mentoren en van de partners van JUMP Dream Accelerator. De jonge food professionals beginnen met veel vertrouwen aan het volgende hoofdstuk.

Concrete doelen en stappen

Tijdens het JUMP-programma hebben de tien jonge professionals een zetje in de rug gekregen zodat ze hun fooddroom sneller en beter kunnen realiseren. “Om dat te bereiken, moet je flink aanpakken”, aldus Robert Jan Marringa, programmamanager bij AgriFood Capital. “De begeleiding van een eigen coach voor persoonlijke ontwikkeling en een mentor die je inhoudelijk verder brengt, zijn een belangrijke basis van ons programma. Met de Food Bootcamp kregen de JUMPers een vliegende start. Hier maakten ze concreet wat de strategische stappen, doelen en activiteiten tijdens het traject zouden worden. Zeven maanden lang gingen de deelnemers aan de slag met workshops, inspiratie-, spar- en netwerksessies.” 

Afsluiting 

Op vrijdag 31 mei vond de ‘kick out’ van JUMP plaats. De JUMP-editie 2023/2024 is daarmee officieel afgerond. Monique de Wit, projectmanager JUMP: “Het is mooi om te zien hoe de deelnemers in relatief korte tijd zijn gegroeid. Ze komen met een innovatief, vernieuwend en soms nog ruw idee binnen. Met de juiste begeleiding heeft elke JUMPer op zijn of haar eigen manier fantastische stappen gezet om eigen droom voor het voedselsysteem van de toekomst verder te brengen. Er zijn weer prachtige resultaten behaald, dat geeft veel energie!”  

Inschrijving JUMP 2024/2025 geopend

En dit najaar … start er weer een nieuwe editie van JUMP! De inschrijving voor JUMP 2024/2025 is geopend. Heb jij een idee voor een duurzamer voedselsysteem? En kun je daar hulp bij gebruiken? Schrijf je dan in voor de volgende editie van JUMP. Of vraag informatie op bij projectleider Monique de Wit via: m.dewit@agirfoodcapital.nl

Afbeeldingen

KIck Out JUMP 2023/2024

Cookie-instellingen