Trainingsprogramma Goed eten in Brabant

09-09-2022
0 reacties

Speciaal voor Brabantse agrarische ondernemers die bezoekers ontvangen, is de training ‘Jouw voedselbeleving in de spotlight’ ontwikkeld. Meld je aan voor deze gratis training met trainingsdagen op 20 en 26 september, vertel je verhaal en zet jouw bedrijf op de kaart.

Stel je eens voor...
Een agrarische toeristische atractie waar je ondergedompeld wordt in verhalen. Waar de plek, ondernemer en het product overlopen in beleving. Een attractie vol van verhalen en emoties over leuke dagrecreatie, unieke overnachtingen, inspirerende workshops, smakelijke proeverijen, verrassende pluktuinen, gezellige terrassen en ambachtelijke winkels. Zie je het voor je? In Brabant kan het. Want goed eten, en eten beleven doe je immers in Brabant.

Om bezoekers met het verhaal van jouw bedrijf te inspireren om je locatie te bezoeken en je te ondersteunen in je (online) presentatie heeft VisitBrabant i.s.m. ZLTO een trainingsprogramma ontwikkeld: 'Jouw voedselbeleving in de spotlight'. Het trainingsprogramma bestaat uit 3 online trainingen en één trainingsmiddag op locatie. In september 2022 worden er twee trainingsdagen georganiseerd. Tijdens deze trainingen bieden wij je hulp om wat bezoekers op jouw agrarisch bedrijf kunnen beleven onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Zo kunnen we met elkaar het publiek verleiden om jouw bedrijf te bezoeken. Heb je de training voltooid? Dan lift je mee op de marketing vanuit VisitBrabant, dat Brabant als foodregio op de kaart zet!

Het trainingsprogramma focust zich op de volgende onderwerpen:

 • Gastvrijheid: Hoe bereik je op verschillende momenten in de klantreis de juiste bezoeker en hoe verleid ik de (inter)nationale gast om mijn locatie te bezoeken.
 • Storytelling: Verhalen vertellen is zo oud als de mensheid. Via een goed verhaal kun je andere mensen raken. En Brabant zit vol verhalen. Maar hoe vertel je jouw verhaal en hoe kunnen bezoekers die door vertellen aan anderen?
 • Goed eten in Brabant: Leer over de lange historie van voedselinnovatie en een rijke gastronomische traditie in onze mooie provincie
 • Best practices: Laat je inspireren door je collega's om jouw agrifood beleving verder te kunnen optimaliseren.

Aanmelden en meer informatie

De trainingsmiddagen vinden op de volgende data plaats:

 • Dinsdag 20 september, 13:00 - 17:00 uur bij PorcusCampus
  Adres: Kloosterdreef 5, Aarle-Rixtel
   
 • Maandag 26 september, 13:00 - 17:00 uur bij De Kersenhof
  Adres: Zijlweg 2, Raamsdonk

Aanmelden trainingsprogramma 'Jouw voedselbeleving in de spotlight'

Om deel te nemen aan de trainingsmiddag willen we je vragen vooraf minimaal 3 online trainingen succesvol af te ronden. Deelname aan de training is gratis. Je ontvangt een certificaat op naam wanneer het hele programma succesvol wordt afgerond en je lift daarna mee op de marketing- en communicatieactiviteiten van VisitBrabant.

Kijk op de website van Visit Brabant voor het totale trainingsprogramma en contactgegevens: 

Meer informatie over trainingsprogramma

Samenwerkende partijen

De training ‘Jouw voedselbeleving in de spotlight’ is een initiatief van VisitBrabantZLTOVan Gogh National Park en Provincie Noord-Brabant. De training is onderdeel van het programma Goed eten in Brabant. Goed eten in Brabant wordt mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant en is ontstaan uit het internationale project EUREGA: EUropean REgions of GAstronomy.

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen