Ondernemersmagazine Goed eten in Brabant

09-02-2023
0 reacties

In het nieuwe online ondernemersmagazine 'Goed eten in Brabant' komt aan bod hoe je de aandacht van (potentiële) klanten trekt door jouw bijzondere verhaal. Het staat vol met aansprekende voorbeelden, tips en ervaringen van deelnemers.

Je leest ervaringen van collega-ondernemers en krijgt tips & trics om je onderneming op de kaart te zetten.

Lees het ondernemersmagazine Goed eten in Brabant

Jouw bedrijf met (h)eerlijke voedselproducten als publiekstrekker vol met verhalen. Waar de plek, jijzelf als ondernemers en de producten en belevenis zijn. Een locatie vol van verhalen en emoties met leuke dagrecreatie, een unieke overnachtingsgelegenheid, inspirerende workshop, smakelijke proeverijen, een verrassende pluktuin, gezellig terras en/of ambachtelijke winkel. Zie je het voor je?

Laat je inspireren door collega-ondernemers die het trainingsprogramma 'Jouw voedselbeleving in de spotlight' hebben gevolgd. VisitBrabant ontwikkelde dit met ZLTO in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant.

Ambitie provincie

Dit initiatief draagt bij aan de ambities van de provincie voor de landbouw- en voedselketen van morgen, zoals beschreven in het beleidskader Landbouw en Voedsel 2030. Daarbij stelt de provincie zich onder andere ten doel dat de Brabantse landbouw- en voedselproductie in 2030 gemeenschapsinclusief is. Met het ondernemersmagazine en de trainingen Goed eten in Brabant wil de provincie er samen met partners voor zorgen dat de landbouw- en voedselketen actief bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en ruimtelijke kwaliteit. Zodat de Brabanders de landbouw- en voedselsector waarderen en zij zich daarmee verbonden voelen.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen