Green Dream Permacultuur Festival bij ’t Schop

22-06-2023
0 reacties

Het Green Dream Permacultuur Festival vindt plaats op 24 en 25 juni bij bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek. De provincie Noord-Brabant geeft een beperkt aantal kaarten weg aan boeren, voor zaterdag 24 juni. Interessant wanneer je meer wilt weten over agroforestry, voedselbossen of permacultuur.

Puur Permacultuur en Stichting Groenemorgen organiseren dit weekend de eerste editie van het festival met één belangrijk doel: het laten groeien van groene dromen van de 300 bezoekers. Bij biologische boerderij ’t Schop in Hilvarenbeek is er een bijzonder programma met meer dan 40 pioniers uit wereld van permacultuur, agroforestry en voedselbossen.  

De provincie Noord-Brabant wil een aantal boeren de kans geven om kennis en inspiratie op te doen en om andere ondernemers te leren kennen die hier ook interesse in hebben.

Ben je boer en wil je erbij zijn op zaterdag 24 juni?

Het aantal weg te geven toegangstickets is beperkt. De kaartjes worden weggegeven op volgorde van binnenkomst.

Wil je naar het festival? Stuur dan een mailtje naar Ellen via atenbult@brabant.nl en vermeld daarbij:

  1. Jouw naam
  2. De locatie van jouw bedrijf
  3. In één zin jouw motivatie: wat voor plannen heb je zelf? Of waarom ben je geïnteresseerd?

Programma

Het programma van het festival is veelzijdig. Voor agrarisch ondernemers kunnen onder andere de volgende sprekers of programmaonderdelen interessant zijn:

Het belooft een inspirerend festival te worden vol kennis, ontmoetingen en inspiratie. Meer informatie en het gehele programma is te vinden op de website: www.puurpermacultuur.nl/festival

Afbeeldingen

Cookie-instellingen