Op deze dag opent HAS Hogeschool voor de 12e keer haar deuren voor de jaarlijkse HAS Food Experience met:
- 240 4e-jaars HAS-studenten
- 140 oplossingen voor Today’s Food Challenges
- 4 werelden: Green & Tech, Consumer & Business, Lifestyle & Health, Start-up & Entrepreneurs
- Exclusieve openingstijden voor relaties van HAS Hogeschool
De HAS Food Experience is een must-visit voor jou als professional werkzaam in de agri & food wereld.
Programma
11.30 u HAS Food Experience exclusief open voor zakelijke relaties
12.00 u Openingswoord & uitreiking FoodManShip Award
Aansluitend expositie vanprojecten met oplossingen voor Today's Food Challenges
15.00 u HAS Food Experience ook open voor familie, vrienden en niet business-relaties
18.00 u Feestelijke afsluiting met borrel
Tickets voor zakelijke programma
Dit jaar is het programma van de HAS Food Experience anders dan anders ingericht. Tussen 11.30 en 15.00 uur is de HAS Food Experience exclusief voor zakelijke relaties open.
Tickets voor dit programma, inclusief Experience lunch, zijn verkrijgbaar via de website www.hasfoodexperience.nl.
Today's Food Challenges
Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding ter preventie van voedselallergieën. Dit is een aantal voorbeelden van projecten die je kunt bekijken tijdens de HAS Food Experience waarbij 240 4e-jaars HAS-studenten meer dan 140 oplossingen voor Today’s Food Challenges presenteren.
De uitdagingen die studenten aangaan, zijn verdeeld over 4 categorieën: