Boerderij van de Toekomst

Begin

25-06-2020 om 13:00

Einde

25-06-2020 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Op donderdag 25 juni vindt de online lancering van de Boerderij van de Toekomst plats. Die dag komt www.farmofthefuture.nl online. Dit wordt begeleid door een interactief webinar met een virtuele rondgang en toelichting op wat komen gaat.

Agrariërs en andere partijen met interesse in kringlooplandbouw kunnen zich de komende jaren laten inspireren bij Boerderij van de Toekomst. Het doel van Boerderij van de Toekomst is om bij te dragen aan de transitie van de Nederlandse landbouw naar een duurzaam bedrijfsmodel dat agrariërs in staat stelt om hun gewassen op een duurzame wijze te telen, met een positieve impact op de biodiversiteit en leefomgeving.

Op donderdag 25 juni komt www.farmofthefuture.nl online en wordt de opening van de Boerderij van de Toekomst alsnog gemarkeerd.

Daarnaast is er een 1e interactieve webinar, waarbij u virtueel een indruk kunt krijgen van de Boerderij van de Toekomst. Koen Klompe, de Boer van de Toekomst, laat zien hoe het Field Lab eruit ziet in een virtuele rondgang. Projectleiders Pieter de Wolf en Wijnand Sukkel geven een toelichting op wat er de komende tijd gaat gebeuren. Tijdens dit interactieve webinar kunt u online in gesprek middels de chatfunctie.

U kunt zich via deze link aanmelden.

Cookie-instellingen