Dutch Food Week

Begin

10-10-2020 om 00:00

Einde

18-10-2020 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dutch Food Week is hét nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. In 2020 wordt de Dutch Food Week gehouden van 10 t/m 17 oktober.

Het nationale thema dit jaar is ‘verbinding’. Wat eten we en hoe komt het op mijn bord? Samen en gezond koken en genieten van eten wordt in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. In Dutch Food Week stimuleren we het kennis delen met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. 

Events aanmelden

Bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen worden van harte uitgenodigd uit om mee te doen met hun eigen event. Ga voor meer informatie en events aanmelden naar www.dutchfoodweek.nl.

 

Cookie-instellingen