BAJK Drive In Startshow

Begin

14-10-2020 om 19:30

Einde

14-10-2020 om 22:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Parkeerplaats Stapperij, Oirschot

Op de parkeerplaats van de Stapperij in Oirschot vindt op woensdag 14 oktober de BAJK Drive In Startshow: 'Jonge boeren pakken een podium' plaats. ZLTO-voorzitter Wim Bens, gedeputeerde Elies Lemkes en artiest Peter Faber praten over belangenbehartiging, de toekomst en hoe je het podium kunt

BAJK wil de start van het seizoen 2020-2021 niet stilletjes voorbij laten gaan en organiseert daarom op woensdag 14 oktober 2020 op de parkeerplaats van de Stapperij in Oirschot: de BAJK Drive In Startshow: ‘Jonge boeren pakken een podium’. Deze bijeenkomst is COVID-19 proof en wordt georganiseerd in overleg met de gemeente en de veiligheidsregio.

Belangenbehartiging, toekomst en een plek op het podium

Tijdens deze avond neemt ZLTO-voorzitter Wim Bens de jonge boeren mee in hoe belangrijk een actieve bijdrage in de belangenbehartiging is. Gedeputeerde Elies Lemkes geeft haar visie op de toekomst van de jonge Brabantse agrariër. Peter Faber, één van Nederlands meest veelzijdige artiesten, gaat in op hoe jij als jonge boer een podium kunt pakken en waarom dit belangrijk is! Er wordt afgesloten met een sneak peak van de campagne ‘Boeren is topsport’ van Trotse Jonge Boeren. 

Alleen voor BAJK-leden

De bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor BAJK-leden. Zij hebben een uitnodiging ontvangen. Nog niet aangemeld? Doe dat uiterlijk maandag 12 oktober door een mail te sturen naar info@bajk.nl. Geef aan met wat voor soort auto je komt. Vanwege de richtlijnen mogen alleen mensen van één en hetzelfde huisadres in een auto komen. Daarom mag je een partner of gezinslid meenemen, al is deze geen lid van BAJK.

Cookie-instellingen