Frietje Precies op Den Bosch Data week

Begin

30-10-2020 om 12:30

Einde

30-10-2020 om 13:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van 26 tot en met 31 oktober is de derde editie van de Data Week in Den Bosch. Op vrijdag 30 oktober staat 'De boerderij van de toekomst' door Paul van Zoggel op het programma. Jij kunt er online bij zijn.

Van 26 t/m 31 oktober wordt de derde editie van de Data Week in Den Bosch gehouden. Op vrijdag 30 oktober staat 'De boerderij van de toekomst' door Paul van Zoggel op het programma. Ben jij er (online) bij? Van 26 t/m 31 oktober wordt de derde editie van de Data Week in Den Bosch gehouden. Juist in een tijd waar data en digitalisering zo cruciaal zijn voor de manier waarop de samenleving reageert op een ongekende crisis. Meer dan ooit zoeken we naar betekenisvol gebruik van data, naar de waarheid, objectiviteit en veiligheid. Data is niets zonder het slim toe te passen. Je kan producten voor je laten denken of je laten ondersteunen bij dagelijkse behoeften. Maar wel altijd op een verantwoorde manier, waarbij de grondrechten van de mens worden beschermd.

Dit jaar verrast Den Bosch Data Week met een hybride concept. Je vindt hier de meest innovatieve augmented reality oplossingen binnen een modern online platform. Elkaar fysiek ontmoeten behoort ook nog tot de mogelijkheden in een volledig veilig ingerichte Data Live Dome op de Parade in ’s-Hertogenbosch. 

Frietje Precies op Den Bosch Data Week

Op vrijdag 30 oktober staat 'De boerderij van de toekomst' door Paul van Zoggel op het programma van de Den Bosch Data Week. 

12.30 – 13.15 UUR FRIETJE PRECIES: EEN VOEDSEL MAATSCHAPPIJ VAN BODEM TOT BEELDSCHERM DOOR PROF. PAUL VAN ZOGGEL
Nederland voedt een groot deel van Noord-West Europa, bedrijven in brabant zijn spinnen in het web. Verduurzaming van voedselketens op grote schaal is lastig, maar data is daar verandering in aan het brengen. Frietje Precies is zo'n voorbeeld uit Brabant. Een frietje goed voor de Brabantse bodem en boer. De consument geniet ervan. 'Meehelpen aan een beter milieu was nog nooit zo makkelijk (en lekker) is de slogan. De uitdaging de komende jaren is om meer 'precisie' producten bij de concument, de kok en de winkel te krijgen. Producten met een zo klein mogelijke water en energie voetafdruk is het begin. Data, data science, platformen, lokale overheden en lokale MKB spelen een belangrijke rol in de steeds beter wordende voedsel maatschappij. Paul van Zoggel van TU/e JADS neemt u mee in het verhaal van Frietje Precies in Den Bosch en een mogelijke voedsel maatschappij van morgen.

Deelname is gratis en vindt online plaats, fysiek zijn er maar een beperkt aantal plaatsen. 

Meld je hier aan voor de Lecture 'De boerderij van de toekomst'.

Ga naar de website voor meer informatie over het programma.

Cookie-instellingen