Laatste lezing Economic Perspectives for a circular food system

Begin

24-11-2020 om 20:00

Einde

24-11-2020 om 22:00
Sluiten

Repeterende afspraak!

Wil je de gekozen optie voor alle repeterende afspraken doorvoeren of alleen voor deze afspraak?

Een momentje...

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De WUR organiseert vijf achtereenvolgende dinsdagen een lezingenreeks over 'economic perspectives for a circular food system' met onder andere bijdragen van Imke de Boer, Katrien Termeer en Krijn Poppe. Vanavond is het alweer de laatste bijeenkomst.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • dinsdag 27 oktober
    A Circular Food System: Principles and Economic Challenges
    Bijdragen van: Imke de Boer en Evelien de Olde
  • dinsdag 3 november
    Dilemmas and Opportunities at Farm Level
    Bijdragen van: Hester Maij en Jan de Ruyter
  • dinsdag 10 november
    Rethinking Economy for Circularity
    Bijdragen van: Dirk Shcoenmaker en Hans van Meijl
  • dinsdag 17 november
    Organizing Responsibility and Profitability in the Food Chain
    Bijdragen van: Roel Jongeneel en Geert Hoekstra
  • dinsdag 24 november
    Dialogue on Economic Perspectives for a Circular Food System
    Bijdragen van: Imke de Boer, Joris Lohman, Krijn Poppe en Katrien Termeer

De lezingen zijn live bij te wonen, maar ook online te volgen. Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden, vind je op de site van de WUR.

Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.


Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.