Webinar volksgezondheid en luchtkwaliteit

Begin

27-01-2021 om 20:00

Einde

27-01-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het doel van het webinar is om te informeren over de relatie tussen volksgezondheid, luchtkwaliteit en veehouderij en handelingsperspectief te bieden hoe de luchtkwaliteit verbeterd kan worden.

Op 5 februari spreekt Provinciale Staten over het Gezondheidskader en Schone Lucht. De Brabantse Milieu Federatie nodigt je daarom van harte uit om deel te nemen aan het webinar ‘volksgezondheid en luchtkwaliteit’ op woensdagavond 27 januari van 20.00 uur tot 21.00 uur.

De bijeenkomst wordt door de BMF georganiseerd voor Statenleden, maar eenieder die geïnteresseerd is, is van harte welkom om mee te luisteren en mee te doen.

Sprekers

Renske Nijdam 

Zij is auteur van het recent verschenen RIVM-rapport ‘GGD-richtlijn medische milieukunde: Veehouderij en gezondheid’ en werkt als adviseur milieu & gezondheid bij GGD Gezondheid, Milieu & Veiligheid Brabant.

Renske Nijdam geeft een presentatie met de laatste wetenschappelijke inzichten en een toelichting op voorgenoemde GGD-richtlijn medische milieukunde. 

Jos van de Sande & Ignas van Bebber

Jos van de Sande is voormalig-hoofd van de infectieziektenbestrijding bij GGD Hart voor Brabant. Ignas van Bebber is chirurg.

Zij maken deel uit van het bestuur van het Artsenforum Gezondheid, Natuur en Milieu. Zij gaan nader in op de onderwerpen fijnstof en zoönosen en plaatsen dit in een breder perspectief.

Praktische informatie

Datum: 27 januari 2021
Tijd: 20.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Locatie: Online via ZOOM (link volgt)

Aanmelden

Neem deel aan het webinar 'volksgezondheid en luchtkwaliteit'. Je kunt je aanmelden via deze link. Later ontvang je de definitieve link naar het webinar.

Cookie-instellingen