Eindconferentie STRING Interreg Europe

Begin

10-03-2021 om 14:00

Einde

10-03-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De afgelopen jaren is in het Europese STRING samenwerkingsverband gewerkt aan de ontwikkeling van regionale foodclusters om innovatie verder te brengen. Met als doel een gezonder en duurzamer Europees voedselsysteem. In deze eindconferentie delen alle regio`s hun geleerde lessen.

STRING (STrategies for Regional INnovative Food Clusters) is een Interreg project van 2014 tot 2021 met zes Europese regio’s: Noord-Brabant (Nederland), Alsace (Frankrijk), Castilla y Léon (Spanje), Emilia Romagna (Italië), Debrecen (Hongarije) en Covasna (Roemenië).

De provincie is lead partner van het STRING project. Samen met ZLTO en een aantal andere stakeholders is de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van regionale foodclusters om innovatie verder te brengen. Met als doel een gezonder en duurzamer Europees voedselsysteem.

Tijdens de eindconferentie worden geleerde lessen van STRING uit de zes Europese regio’s gedeeld. Ook leggen we met interessante sprekers de link naar de Farm to Fork strategie en kijken we naar de toekomst. Gedeputeerde Elies Lemkes opent de eindconferentie.

Omdat de eindconferentie in het teken staat van foodclusters en Farm to Fork is het interessant voor professionals uit de gehele landbouw- en voedselketen: de verbinding van boer tot bord en iedereen/alle partijen daartussen.

Deelname is kostenloos. Meld je hier aan.

Ga naar de website voor meer informatie.

Cookie-instellingen