conferentie Data Driven Agrifood Future

Begin

26-10-2021 om 00:00

Einde

27-10-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Provinciehuis, Brabantlaan 1 Den Bosch

De conferentie ‘Data Driven Agrifood Future’ gaat over de (inter-)nationale samenwerking die nodig is om op het gebied van datagedreven agrifood, gemeenschappelijke innovatiebarrières aan te pakken en toepassingen in de praktijk te versnellen.

Op dinsdag 26 oktober 2021 vindt de 2e internationale conferentie DDAFF plaats in het provinciehuis Den Bosch voor iedereen in de agrofoodsector die meer wil weten over de kansen van data in de voedselketen.

Noteer 26 oktober alvast in uw agenda!

De conferentie vindt plaats van 14.00-17.00 uur. U kunt ook deelnemen aan het internationale deel dat plaatsvindt van 20.00-22.00 uur (CET). Een uitgebreid programma volgt in september met de mogelijkheid om u aan te melden. Deelname is gratis en vindt voornamelijk online plaats.

Duurzamere agrifood keten

De noodzaak voor een duurzamere agrifood keten wordt steeds urgenter. Van zaad tot grondstof, vee, landbouw, voedselverwerking en detailhandel. Binnen de voedselwaardeketen zit er veel potentiële waarde in data-integratie tussen de verschillende stappen van de keten.

Internationale alliantie DDAFF

Tijdens de eerste conferentie in 2020 werd de ​​internationale alliantie DDAFF opgericht. Deze samenwerking van ondernemers, wetenschappers en vertegenwoordigers van lokale en nationale overheden over de hele wereld heeft tot doel datagedreven innovatie mogelijk te maken binnen de voedselwaardeketen, gericht op leren, inspireren, kennis en inzichten delen. Meer informatie over de alliantie: www.ddaff-alliance.org.

Gezamenlijk initiatief

De internationale conferentie Data Driven Agrifood Future is onderdeel van de DataweekNL en een initiatief van de provincie Noord-Brabant, de Jheronimus Academy of Data Science, Technische Universiteit Eindhoven, FME, AgriFood Capital en DDAFF Alliance.

Nu al vragen? Stuur een mail naar ddaff@brabant.nl.

Cookie-instellingen