Inspiratiebijeenkomst Vergroten biodiversiteit

Begin

27-10-2021 om 12:00

Einde

27-10-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hillekens Hoeve, Vlaanderbos 6, Etten-Leur

Er is grote behoefte aan inspirerende voorbeelden en uitwisseling van kennis onder natuurinclusieve ondernemers. Op inspiratiebedrijven wordt deze praktijkkennis over natuurinclusieve maatregelen, de financieel-economische kant en het rendement voor bodem, water, biodiversiteit en landschap gedeeld met collega-ondernemers. 

Biologisch melkveebedrijf De Hillekens Hoeve van de familie Verhulst in Etten-Leur is één van de inspiratiebedrijven Natuurinclusieve landbouw in Noord-Brabant. Zij organiseren hun tweede inspiratiebijeenkomst natuurinclusieve landbouw op woensdag 27 oktober van 12.00 - 16.00 uur. Thema van deze bijeenkomst is Vergroten biodiversiteit. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is of meer wil weten over natuurinclusieve landbouw.

De bijeenkomst start om 12.00 uur met een lunch. Daarna zullen Jack Verhulst (boer op Hillekens Hoeve) en gastspreker Carlo Braat (Brabants Landschap) verder ingaan op dit thema. Vervolgens zal middels een farmwalk de praktijk worden verkend. Afsluiting van deze bijeenkomst is rond 16.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar contact@hillekenshoeve.nl o.v.v. inspiratiebijeenkomst 2. Er is plek voor 30 aanmeldingen en vol = vol. 

Cookie-instellingen