Online sessie Groener boeren verdient beter!

Begin

27-01-2022 om 13:30

Einde

27-01-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Belonen met de Brabantse Biodiversiteitsmonitor Melkveehouderij
27 januari 2022
13:30u– 16:30u
Online inspiratiesessie Brabants Bodem

Aanmelden

Tijdens deze onlinebijeenkomst schetsen we het lonkende perspectief van een vitale bodem, schoon water en een klimaatbestendig en aantrekkelijk landschap met een hoge biodiversiteit. Agrarisch ondernemers die daaraan bijdragen verdienen daarvoor een goede beloning. Deze middag staat de Brabantse Biodiversiteitsmonitor Melkveehouderij (BBM) centraal, die begin 2021 met succes van start is gegaan.

Bekijk hier het programma.
 
Trots laten we zien hoe we in Brabant samen met melkveehouders een verduurzamingsslag maken met behulp van deze manier van belonen. Inmiddels werken bijna 200 enthousiaste agrarisch ondernemers met de BBM op basis van Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) en is er naast de tijdelijke subsidie een mooi pakket van beloning.
 
Tijdens de bijeenkomst ontdekt u hoe ambities gerealiseerd worden met de BBM en wat de mogelijkheden zijn om met uw organisatie een bijdrage te leveren. Want alleen samen realiseren we ‘Groener boeren verdient beter!’. 

Toegang tot de online bijeenkomst wordt na aanmelding medio januari toegestuurd.​ Zet deze inspirerende bijeenkomst alvast in uw agenda of meld u zich direct aan

Namens de stuurgroep Brabants Bodem,
 
Jan Buys
Projectmanager
 
Andrea Almasi
Projectleider BBM
 

Over Brabants Bodem

In Brabants Bodem werken we aan een nieuw perspectief voor agrarisch ondernemers die bijdragen aan de kwaliteit van natuur en landschap in Van Gogh NP. We werken samen met boeren aan een sterke landbouw in een aantrekkelijk, waardevol en toekomstbestendig landschap. www.brabantsbodem.nl

Cookie-instellingen