Webinar Biologisch van Brabantse bodem

Begin

13-01-2022 om 14:45

Einde

13-01-2022 om 15:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online Biokennisweek 2022

Online ontmoeten

Net zoals vorig jaar is de Biokennisweek geheel online. De webinars zijn live te volgen of kunnen op een later moment worden bekeken. Provincie Noord-Brabant is partner van de Biokennisweek. Op 12 en 13 januari worden alle webinars vanuit een studio in de Brabanthallen verzorgd.

Programma

De Biokennisweek kent een uitgebreid webinarprogramma. Van 10 tot en met 13 januari worden er meer dan 115 webinars gegeven. Over strokenteelt, biodiversiteit, bedrijfsovername, omschakelen, agroforestry, uitdagingen en oplossingen voor bioboeren en natuurinclusieve landbouw en nog veel meer. Bekijk hier het hele programma. 

Biologisch van Brabantse bodem

Op donderdag 13 januari 14.45 – 15.45 uur vindt een studiogesprek plaats met Noord-Brabantse gedeputeerde Elies-Lemkes-Straver.
In 2030 naar 15% biologische landbouw in Noord-Brabant: dat is de ambitie van gedeputeerde Elies Lemkes-Straver. De visie van Bioboeren Brabant was daarbij een belangrijke inspiratiebron. De provincie wil de overstap van agrarische ondernemers naar biologische en natuurinclusieve landbouw stimuleren. Ook de afzet van biologische producten bij de consument moet dan in hetzelfde tempo meegroeien.

In dit studiogesprek deelt gedeputeerde Elies Lemkes-Straver de ambities en plannen voor een duurzame toekomst van de landbouw en voedselketen in Brabant. Natuurlijk kan zij die plannen niet alleen uitvoeren, het is een opgave voor de hele voedselketen. Wat kan het Brabantse bedrijfsleven- van boer tot bord - bijdragen aan deze beweging? Wat hebben zij nodig? Wat voegt het onderwijs toe? Doe mee met bio van Brabantse bodem!

Gratis tickets

Tickets voor de Biokennisweek kosten €75,- per persoon, hiervoor kun je ongelimiteerd meer dan 115 webinars live volgen via het online platform. Ook zijn alle webinars in je eigen tijd en op elk gewenst device terug te kijken. Als partner van de Biokennisweek mag de Provincie Noord-Brabant gratis tickets weggeven. Ben jij bij de sessie ‘Biologisch van Brabants bodem’ aanwezig? Meld je dan aan via onderstaande button en ontvang een kortingscode waarmee je gratis tickets kunt bestellen op de website van Biokennisweek.

Aanmelden

Voor leerlingen, studenten en docenten zijn tickets sowieso gratis. Stuur in dat geval een mailtje naar info@bio-beurs.nl. De gratis tickets voor het onderwijs worden mogelijk gemaakt door GreenOrganics, Ekoplaza en Nanabio.

 

Cookie-instellingen