Afzetkansen in de biologische akkerbouw en groenteteelt

Begin

16-03-2022 om 13:30

Einde

16-03-2022 om 16:30
Sluiten

Repeterende afspraak!

Wil je de gekozen optie voor alle repeterende afspraken doorvoeren of alleen voor deze afspraak?

Een momentje...

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Halm, De Morgenstond 11b in Heeswijk-Dinther

Wat is het perspectief voor de afzet van biologische producten?
De provincie Noord-Brabant wil de omschakeling naar biologisch stimuleren. Voor oriƫnterende bedrijven is het belangrijk om te weten of er voldoende afzetperspectieven zijn. Daarom organiseert Naturim in opdracht van de provincie Noord-Brabant en in samenwerking met afzetpartijen Green Organics, Greenfood50 en biologische graanpletterij De Halm deze bijeenkomst waarin de afzetkansen voor biologische teelten centraal staan.

Direct aanmelden

Programma

  • Introductie
  • Afzetkansen voor:
    • Biologische Quinoa - Marc Arts (Greenfood50)
    • Industriegroenten en groenten verse markt - Perry Leemans (Green Organics)
    • Granen - Rob van den Berg (De Halm)
  • Marktsituatie andere producten en stand van zaken omschakeling in Nederland - Sander Bernaerts (Naturim)
  • Rondleiding bij De Halm
  • Afsluiting

 

Aanmelden

Deelname is gratis.
Deze bijeenkomst is verzet van 23 februari naar 16 maart 2022.
Meld je direct aan via de button:

Aanmelden bijeenkomst afzetkansen

Een mail sturen naar sander@naturim.nl kan ook.
Of bel Sander Bernaerts voor meer informatie: 06 - 81 08 60 41.

Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.


Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.