The Protein Cluster - Accelerating Fermentation

Begin

15-03-2022 om 09:30

Einde

15-03-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

The Protein Cluster organiseert in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Provincie Noord-Brabant op dinsdag 15 maart een evenement over de kansrijke wereld van micro-organismen.

Tijdens de bijeenkomst presenteren verschillende bedrijven en voedselproducenten de nieuwste fermentatietechnieken, smaken en innovaties. De wetenschap achter fermentatie wordt toegelicht, als ook de kansen voor ondernemers. 

Het programma (engelstalig):

  • Setting the Fermentation Scene - Bart Smit, FerMentor
  • The amazing world of mycoproteins - Wilco Meijer, Quorn
  • Algae, golden egg for the future of protein - Marieke Smidt, Duplaco
  • Brewing Proteins: an important piece for solving the protein puzzle - Wim de Laat, The Protein Brewery
  • Break-out and networking sessions 

U kunt online deelnemen aan dit event op 15 maart aanstaande. Aanmelden voor het evenement kan via deze link.

Cookie-instellingen