The Protein Cluster - Accelerating Fermentation

Begin

15-03-2022 om 09:30

Einde

15-03-2022 om 12:00
Sluiten

Repeterende afspraak!

Wil je de gekozen optie voor alle repeterende afspraken doorvoeren of alleen voor deze afspraak?

Een momentje...

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

The Protein Cluster organiseert in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Provincie Noord-Brabant op dinsdag 15 maart een evenement over de kansrijke wereld van micro-organismen.

Tijdens de bijeenkomst presenteren verschillende bedrijven en voedselproducenten de nieuwste fermentatietechnieken, smaken en innovaties. De wetenschap achter fermentatie wordt toegelicht, als ook de kansen voor ondernemers. 

Het programma (engelstalig):

  • Setting the Fermentation Scene - Bart Smit, FerMentor
  • The amazing world of mycoproteins - Wilco Meijer, Quorn
  • Algae, golden egg for the future of protein - Marieke Smidt, Duplaco
  • Brewing Proteins: an important piece for solving the protein puzzle - Wim de Laat, The Protein Brewery
  • Break-out and networking sessions 

U kunt online deelnemen aan dit event op 15 maart aanstaande. Aanmelden voor het evenement kan via deze link.

Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.


Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.