Begin
15-03-2022 om 09:30
Einde
15-03-2022 om 12:00
Sluiten
Repeterende afspraak!
Wil je de gekozen optie voor alle repeterende afspraken doorvoeren of alleen voor deze afspraak?
Locatie
The Protein Cluster organiseert in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Provincie Noord-Brabant op dinsdag 15 maart een evenement over de kansrijke wereld van micro-organismen.
Tijdens de bijeenkomst presenteren verschillende bedrijven en voedselproducenten de nieuwste fermentatietechnieken, smaken en innovaties. De wetenschap achter fermentatie wordt toegelicht, als ook de kansen voor ondernemers.
Het programma (engelstalig):
- Setting the Fermentation Scene - Bart Smit, FerMentor
- The amazing world of mycoproteins - Wilco Meijer, Quorn
- Algae, golden egg for the future of protein - Marieke Smidt, Duplaco
- Brewing Proteins: an important piece for solving the protein puzzle - Wim de Laat, The Protein Brewery
- Break-out and networking sessions
U kunt online deelnemen aan dit event op 15 maart aanstaande. Aanmelden voor het evenement kan via deze link.