Vinden, binden en blijven boeien van Food Tech Talent – bijeenkomst voor voedselverwerkers

Begin

08-03-2022 om 14:30

Einde

08-03-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op dinsdag 8 maart organiseren de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) en Food Tech Brainport een bijeenkomst speciaal voor voedselverwerkers, over het vinden, binden en boeien van Food Tech Talent.

Dit thema is één van de grote uitdagingen voor bedrijven in de voedselindustrie. Daarom zijn Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) en Food Tech Brainport een project gestart waarbij regionale foodbedrijven ondersteund worden als het gaat om personeelsuitdagingen. Het project wordt gesteund door de provincie Noord-Brabant.

Over het evenement

Een toekomstbestendige voedingsindustrie vraagt om innovatie, kennis en medewerkers die lekker werken, beschikken over vakkennis en optimaal productief zijn, nu en in de toekomst. Dat is precies waar dit event over gaat. 

Tijdens de bijeenkomst, die bij Food Tech Brainport (Helmond) plaatsvindt, worden resultaten van een veldonderzoek onder foodbedrijven gedeeld. Ook gaan partners in gesprek over hoe ze met elkaar kunnen samenwerken aan het vinden, binden en boeien van mensen die iedere dag bezig zijn om lekker gezond voedsel te maken. Het Food Tech Talent.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website van Food Tech Brainport.

Cookie-instellingen