Brabant Ontmoet Live

Begin

15-06-2022 om 00:00

Einde

17-06-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Na twee jaar kan het Brabantse netwerk elkaar eindelijk weer live ontmoeten. Daarom houdt de provincie Noord-Brabant op 15 en 16 juni een gevarieerd en laagdrempelig netwerkprogramma in het Provinciehuis. Het draait om ontmoeten én om de maatschappelijke opgaven van de regio. Want in Brabant doen we het samen!

Samen zorgen we ervoor dat Brabant ook in de toekomst een provincie blijft waar het goed wonen, werken en recreëren is. Hierin komen we voor grote maatschappelijke uitdagingen te staan, zoals het woningvraagstuk, klimaatverandering, digitalisering en de energietransitie. Hoe zetten we deze uitdagingen om in kansen voor de Brabantse samenleving en leefomgeving? 

Nieuwe ontwikkelingen binnen maatschappelijke opgaven roepen ook weer nieuwe vragen op. Brabant groeit, maar waar zit de balans tussen verstedelijking en natuur? Tussen onze economische welvaart en onze brede maatschappelijke welvaart, waaronder sociale contacten, gezondheid en milieu? Hoe lopen we voorop met een duurzaam voedselsysteem? En hoe ontwikkelen, benutten, behouden en trekken we talent aan dat ons helpt om al deze maatschappelijke opgaven verder te brengen in Brabant?

Daarover gaan we met u in gesprek tijdens Brabant Ontmoet Live! Het belooft een divers door u zelf samen te stellen programma te worden waarbij het elkaar ontmoeten centraal staat. 

Meer informatie over het programma volgt.

Cookie-instellingen