Biobased Innovatie Dag: van biomassa kun je alles maken!

Begin

05-07-2022 om 00:00

Einde

06-07-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Sinds 2014 wordt vanuit de Biobased Innovations Garden gewerkt aan het zoeken naar nieuwe kansen voor biobased materialen. Op dinsdag 5 juli organiseert Biobased Innovations Garden een dag waar ondernemers geïnformeerd en geïnspireerd worden over de mogelijkheden van biobased producten.

De afgelopen jaren is onderzoek gedaan naar kansrijke gewassen. Van vlas tot tabak, van katoen naar Russische paardenbloemen. Niet alles met succesvol resultaat, maar het proberen is uiteraard waar de Innovation Garden voor bedoeld is.

Op 5 juli organiseert Biobased Innovations Garden de Biobased Innovatie Dag, waarop best practices en kansen gedeeld worden en waarop besproken wordt hoe we ervoor kunnen zorgen dat biobased gangbaar wordt. Met andere woorden: hoe komt de markt in beweging! Een van de inspiratoren is Gerrit Hiemstra, die zijn eigen huis van biobased materialen gebouwd heeft. 

Bezoek voor meer informatie de website van het project en de pagina waar meer informatie te vinden is over de Biobased Innovatie Dag.

Cookie-instellingen