Open dag Agroproeftuin De Peel

Begin

15-07-2022 om 10:00

Einde

15-07-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Proeflocatie aan de Middenpeelweg in Zeeland

Vrijdag 15 juli organiseert AgroProeftuin de Peel de jaarlijkse open dag op de proeflocatie aan de Middenpeelweg in Zeeland. Zowel boeren als burgers zijn welkom voor een rondleiding langs de duurzame landbouw-experimenten. 
 

Ontmoet 15 juli de boeren van de proeflocatie

Bezoekers krijgen op de proeflocatie een rondleiding langs de 16 proefvelden. Hier vertellen de boeren en de organisties die een proefveld hebben over hun proeven met nieuwe teelten. Het zijn experimenten die bijdragen aan verduurzaming van de agrarische productie, aan verbetering van de bodemvruchtbaarheid en waterkwaliteit én kansen bieden op een beter verdienmodel voor de boer.

Initiatiefnemers met lef

De initiatiefnemers van de proefvelden hebben lef. Zij steken hun nek uit om de agrarische (voedsel)productie in de Peel met flinke stappen te verduurzamen. Zij krijgen van AgroProeftuin de Peel de ruimte om te experimenteren en te leren in de praktijk en van elkaar. 

Programma

Bezoekers die de open dag willen bezoeken zijn welkom van 10 tot 13 uur of van 13 tot 16 uur. Vanaf die momenten starten de georganiseerde rondleidingen. De ochtendgroep sluit af met een lunch; de middaggroep met een borrel. Lunch en borrel bevatten producten die geteeld worden op de proeflocatie en in de regio.

Aanmelden

Aanmelden kan hier.
Wilt u meer informatie over de open dag? Stuur dan een mail naar AgroProeftuin de Peel. 

Adres

De proeflocatie van AgroProeftuin de Peel ligt bij de kruising van Middenpeelweg - Nieuwedijk in Zeeland. 

AgroProeftuin de Peel

AgroProeftuin de Peel is een samenwerking van AgriFood Capital, RNOB, de Provincie Noord-Brabant, ZLTO, HAS Hogeschool en Wageningen University & Research en wordt mede gefinancierd door de Regiodeal Noordoost Brabant en het Interbestuurlijk Programma Vitaal Platteland.

Cookie-instellingen