Wat betekent het nieuwe Europese landbouwbeleid (GLB) voor u?

Begin

11-07-2022 om 20:00

Einde

11-07-2022 om 22:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Uitnodiging aan Brabantse boeren met een grondgebonden bedrijf. In alle provincies worden Roadshows voor boeren georganiseerd. De provincie Noord-Brabant nodigt boeren uit op één van de onderstaande bijeenkomsten.

Wat betekent het nieuwe Europese landbouwbeleid voor u?

Het nieuwe Europese Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) richt zich op de verdere verduurzaming van de landbouw. Zo worden boeren vergoed die, naast het produceren van voedsel, ook aandacht hebben voor de natuur en milieu.
Dat betekent dat het GLB echt anders is dan u gewend bent. Zeker als grondgebonden boer in Brabant. Dat vertellen we u graag tijdens een informatieavond bij u in de buurt.

Centraal staan het presenteren van de algemene richting van het nieuwe GLB. En ook hoe dat gevolgen heeft voor de basispremie, de voorwaarden die daar aan verbonden zijn en de werking van de nieuwe ecoregeling. Naast de basispremie kunt u als boer een vergoeding ontvangen voor leveren van maatschappelijke diensten. Levert dit voldoende op? En wat betekent dit voor uw bouwplan? Tijdens de bijeenkomsten is er voldoende tijd om vragen te stellen aan het programmateam van het GLB.


Kijk alvast op www.toekomstglb.nl en www.rvo.nl/onderwerpen/glb/het-nieuwe-glb

In alle provincies worden Roadshows voor boeren georganiseerd. De provincie Noord-Brabant nodigt boeren uit op één van de onderstaande bijeenkomsten die na overleg met ZLTO zijn ingepland.

Waar en wanneer

• Maandag 11 juli: 20.00 – 22.15 uur bij Nia Domo, Sint Agathaplein 6, 5427 AB Boekel. U kunt hier gratis parkeren.
• Woensdag 13 juli: 20.00 – 22.15 uur bij De Nobelaer, Parklaan 2, 4873 ER Etten-Leur. Hier is voldoende, gratis parkeergelegenheid.
• Dinsdag 19 juli: 13:30-16:00 uur Bois-Le-Duc zaal Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV ’s-Hertogenbosch. U kunt hier gratis parkeren.

Aanmelden

Graag horen we of u aanwezig bent. U kunt zich aanmelden via dit inschrijfformulier.

Cookie-instellingen