Agrarische Dagen Someren

Begin

17-09-2022 om 10:00

Einde

18-09-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Agrarische Dagen in Someren. De grootste openluchtbeurs van Zuid-Nederland. Een begrip in de hele regio en ver daarbuiten. Elke editie is er een groeiend aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Het is voor velen inmiddels dan ook dé plek waar u zich kunt laten inspireren en informeren over

De Agrarische Dagen Someren (ADS) laat al verschillende edities zien dat de Agrosector veel meer is dan enkel en alleen een karbonaadje produceren. De komende editie willen we hier nog meer zichtbaarheid aan geven. Dit doen we door middel van een themaplein waarop lezingen en workshops worden gegeven. Daarnaast kunnen hier mensen uit de agrarische sector en belangstellende burgers met elkaar in contact komen.

De sectoren rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, de akker- en tuinbouw, mechanisatie en de zakelijke dienstverlening zijn deze dagen ruim vertegenwoordigd. Dat maakt de Agrarische Dagen Someren bij uitstek geschikt om elkaar te ontmoeten. De hele beurs staat bol van de activiteiten en er zijn tal van standhouders. De merkdealers geven live demonstraties met hun machines, voertuigen en werktuigen en ook wordt er altijd een thema-symposium georganiseerd.

Vanuit het samenwerkingsprogramma Brabant Bemest Beter wordt er een demo georganiseerd op de ADS.

Meer info over de ADS: www.agrarischedagensomeren.nl 

Cookie-instellingen