Bijeenkomst Agrifoodpluimwinnaars

Begin

07-10-2022 om 12:00

Einde

07-10-2022 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Sinds 2019 reikt de provincie Agrifoodpluimen uit. Deze 'prijs' wordt uitgereikt aan innovatieve ondernemers in agrifood. Op vrijdag 7 oktober worden alle 'Pluimwinnaars' uitgenodigd voor een bijeenkomst.

Op de dag van de opening van Dutch Food Week, die plaatsvindt in 's-Hertogenbosch op de Markt, organiseren we een inspirerende bijeenkomst speciaal voor Agrifoodpluimwinnaars. Alle winnaars van de afgelopen jaren zijn welkom.   

Dit staat er op het programma:

  • Samen met Gedeputeerde Elies Lemkes-Straver worden uitdagingen en kansen besproken voor de Brabantse agrifoodsector.
  • Tijdens een heerlijke BoerenLunch ontmoeten de deelnemers jonge foodprofessionals die hebben deelgenomen aan Agrifoodtalks.
  • In het Oude Stadhuis van ’s-Hertogenbosch geeft Dirk Duijzer, voorzitter van de Topsector Agri & Food én voorzitter van Dutch Food Week, een inspirerende talk.
  • Na afloop kunnen deelnemers 'Voorproeven' op de Markt van Dutch Food Week, waar de mooiste producten uit de Brabantse voedselsector te vinden zijn.

Wanneer: vrijdag 7 oktober 2022
Waar: Oude Stadhuis aan de Markt in ‘s-Hertogenbosch
Tijd: 12.00 uur tot 14.30 uur

We nodigen Agrifoodpluimwinnaars van harte uit voor de bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaande button. Na aanmelding ontvang je meer details over de bijeenkomst.

Aanmelden bijeenkomst Agrifoodpluimwinnaars

Cookie-instellingen