Inspiratiebijeenkomst Anders financieren van natuurinclusieve landbouw

Begin

28-09-2022 om 12:00

Einde

28-09-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hillekens Hoeve, Vlaanderbos 6, Etten-Leur

Op woensdag 28 september vindt de vierde inspiratiebijeenkomst natuurinclusieve landbouw plaats bij biologisch melkveebedrijf Hillekens Hoeve. Onderwerp van deze bijeenkomst is Anders financieren van natuurinclusieve landbouw.

De bijeenkomst start om 12.00 uur met een lunch op het bedrijf aan het Vlaanderbos 6 te Etten-Leur. Daarna zullen Jack Verhulst (boer op Hillekens Hoeve) en Arko de Hoon (Luyten Adviesgroep) verder ingaan op dit thema. Afsluiting van deze bijeenkomst is om 16.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar contact@hillekenshoeve.nl o.v.v. inspiratiebijeenkomst 4. Er is plek voor 30 aanmeldingen en vol = vol. 

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst 28-9-2022

Hillekens Hoeve

De Provincie Noord Brabant heeft twaalf agrarische bedrijven benoemd die als inspiratiebedrijf dienen voor collega’s die om willen schakelen naar natuurinclusieve landbouw. Eén van deze inspiratiebedrijven natuurinclusieve landbouw is de Hillekens Hoeve. De familie Verhulst runt al jaren biologisch melkveebedrijf Hillekens Hoeve in Etten-Leur. Ze hebben ruime ervaring met natuurinclusieve maatregelen en het verdienmodel daarachter. Ze werken samen met Brabants landschap en de koeien worden volledig grasgevoerd, ze telen geen mais. Sinds 2021 wordt een deel van de melk verwerkt tot verschillende zuivelproducten voor verkoop aan huis en in de regio. 

 

Cookie-instellingen