Precision Days

Begin

25-08-2023 om 00:00

Einde

27-08-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van den Borne Aardappelen, Postelsedijk 15, Reusel

Meer dan 50 precisielandbouw leveranciers komen voor de 3e keer bij elkaar! Precies op de Nederland-België grens bij Van Den Borne Aardappelen in Reusel vinden op 25 en 26 augustus de Precision Days plaats.

Benieuwd naar de nieuwste en laatste ontwikkelingen binnen de precisielandbouw? Ontdek tal van machines, robots en technologieën tijdens deze dagen.

Bij Van Den Borne Aardappelen verwachten ze ongeveer 2.000 bezoekers op deze dagen. Naast individuele telers komen er ook telergroepen voor demonstraties. Er zal o.a. een tent zijn voor innovaties 'zonder wielen' zoals sensoren, weerstations en software en een buitenterrein met drie demovelden voor machines, robots en drones. Er vinden rondleidingen plaats. Entree is voor bezoekers gratis.

Aanmelden als bezoeker

Boerderij van de Toekomst

Van den Borne Aardappelen past veel innovaties toe om zo duurzamer te kunnen telen. Het bedrijf is onderdeel van het project Boerderij van de Toekomst. Hierbij werkt de provincie samen met boeren, beleidsmakers, kennisinstellingen, agrofood ketenpartijen en het hightech bedrijfsleven. Er worden nieuwe teeltsystemen, methoden en technologie getest en gedemonstreerd, zodat deze sneller en beter beschikbaar komen voor de praktijk. Vraagstukken liggen veelal op het gebied van water en bodem, herstel natuurwaarden en biodiversiteit in de landbouw, maximaal gebruik van reststromen, hoe om te gaan met een teveel en een tekort aan water. 

Cookie-instellingen