Internationale Grüne Woche Berlijn

Begin

19-01-2024 om 09:00

Einde

28-01-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Berlijn, Duitsland

De Grüne Woche is hét trefpunt voor de Duitse en internationale landbouw- en agrifoodsector.

Deze vakbeurs is perfect voor bedrijven om nieuwe producten en diensten te introduceren. Ook kunnen wij, als overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen, samen profiteren van het goede imago van agroland Nederland. 

NL Paviljoen

Er is ieder jaar een NL Paviljoen met verschillende Nederlandse ondernemers. Hier vinden op vrijdag 19 januari 2024 kennissessies over eiwittransitie en voedselverspilling plaats. De provincie Noord-Brabant trekt hierin op met de tien andere 'eiwitprovincies'. Ook staan we in het streekproductenmuseum.

Het NL Paviljoen krijgt een innovatieve, groene, kleurrijke uitstraling. De organisatie zorgt ervoor dat het Paviljoen een Nederlandse uitstraling heeft en door bezoekers wordt herkend als Nederlands. 

In het Paviljoen wordt aandacht besteed aan meerdere beleidsthema's. Ook is er een link naar het overkoepelende beursthema: 'Voedselsystemen voor de Toekomst'. Dit is tevens het thema van het 'Global Forum for Food and Agriculture'.

Brabant Borrel

De avond voorafgaand aan de Grüne Woche, op donderdag 18 januari 2024, host de provincie de borrel. Dit is een netwerkbijeenkomst voor een besloten gezelschap. Ook hierbij zetten wij de thema's eiwittransitie en reststroomverwaarding centraal. Dit zal ook te zien en proeven zijn in diverse smakelijke hapjes die daar de show stelen.

Meer weten over de rol van de provincie? Lees het nieuwsbericht.

Cookie-instellingen