Oproep: op zoek naar een toekomstbestendige stal? 

02-03-2021

Elke melkveehouder in Brabant staat voor grote vraagstukken. Eén ervan is om (stal)emissies te reduceren.

Op papier lijkt het simpel, maar in de praktijk is het oh zo complex! Je kunt zeggen: kies een systeem en klaar. Maar zo simpel ligt het niet. Is er wel een systeem dat voldoet aan de eisen, maar ook past bij mij, mijn bedrijf en mijn koeien? Is het haalbaar en betaalbaar? En zo heb je wellicht meer vragen. Vragen waarop wij, samen met andere melkveehouders, een antwoord vinden.  
 
Je kunt jezelf nu aanmelden voor de (gratis) studiegroep Taskforce Toekomstbestendige Stallen. Wij zoeken met jou naar het beste systeem dat bij jou past. Je kunt contact leggen met melkveehouders die over hetzelfde systeem nadenken en met veehouders die al ervaring hebben met de soortgelijke systemen. Meld je nu aan. Klik hierop!
 
Ben je geen melkveehouder, maar ben je als veehouder ook bezig met dezelfde zoektocht binnen een andere sector? Wij starten binnenkort ook studiegroepen in andere sectoren op. Je kunt je alvast aanmelden. Wij kunnen je in de tussentijd alvast op de hoogte houden met kennis van systemen en je alvast vooruit helpen. Interesse? Klik dan hier! 
 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen