Studiegroep voor melkveehouders

26-03-2021

Veel melkveehouders staan voor grote vraagstukken. Een daarvan is om (stal)emissies te reduceren. Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor de studiegroep van Taskforce Toekomstbestendige Stallen.

Op papier lijkt het simpel, maar in de praktijk is het complex. Je kunt niet zeggen: kies een systeem en klaar. Zo simpel ligt het niet. Veel melkveehouders vragen zich af of er wel een systeem is dat voldoet aan de eisen en bij hen, hun bedrijf en hun koeien past. Is het haalbaar en betaalbaar? Zo zijn er nog veel meer vragen. Vragen waarop ZLTO, samen met andere melkveehouders, een antwoord vindt.

Studiegroep melkvee

ZLTO start binnenkort met de studiegroep Taskforce Toekomstbestendige Stallen voor melkveehouders. Deelname is kosteloos. De vereniging zoekt met jou naar het beste systeem dat bij jouw bedrijf past. Je kunt contact leggen met melkveehouders die over hetzelfde systeem nadenken en met veehouders die al ervaring hebben met soortgelijke systemen. Je kunt je vanaf deze week aanmelden voor de studiegroep via melkvee@toekomstbestendigestallen.nl.

Andere sectoren

Ben je geen melkveehouder, maar ben je als veehouder ook bezig met dezelfde zoektocht, maar dan in een andere sector? Wij starten binnenkort ook studiegroepen in andere agrarische sectoren op. Ook hiervoor kun je je alvast aanmelden. Wij houden je in de tussentijd op de hoogte met kennis van systemen en misschien kunnen we je alvast vooruithelpen.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar taskforce@toekomstbestendigestallen.nl .

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen