Brabantse circulaire economie

16-02-2023

Waardeloos? Waardevol! Lees het Magazine Circulaire Economie dat barst van bewuste bedrijven die bijdragen aan onze Brabantse circulaire economie. Zoals de teelt van Lisdodde voor de bouw en sinaasappelschillen die verwaard worden tot nieuwe ingrediënten.

Vrouwen empoweren, friet verbouwen, knutselende kinderen, kunst van koffie en een tas van werkkloffie. Dit eenmalige magazine barst van de ondernemers die tonen hoe zij waarde toevoegen aan de Brabantse circulaire economie. Als je zoekt naar al het goede wat Brabant te bieden heeft, zit je hier goed

Voor de Week van de Circulaire Economie (in de week van 9 febr.) interviewden we 12 ondernemers die laten zien dat “duurzaam denken” meer is dan aaibaar. Met alles wat er op ons afkomt, is het broodnodig om na te denken over de toekomst van mens en planeet. Dat dit kan vanuit een ondernemende blik met innovaties die zowel lef als doorzettingsvermogen vragen.

In dit magazine lees je interviews over deze circulaire ondernemers en bedrijven

  • Jolijn Creutzberg over de samenwerking Van Hulley & HAVEP
  • Directeur Femke Dingemans van de Brabantse Milieufederatie
  • Designer Marijke Jans over haar koffiekunst
  • Jacob van den Borne van Frietje Precies
  • Annie van Genugten & Maakplaats Uden 
  • Lisdoddeagrariër Janke van Dijk
  • Gerard Rutten over Repair Café Oss
  • Chris Voets van Ontdekfabriek Eindhoven
  • Bas van Wieringen van Peelpioneers
  • Robbert van Walsum van Stichting De Kringloper
  • Waldo Maaskant over Circulair Value Center
  • Rolf Gerritsen over de Brabantse Aanpak Circulair Bouwen

Het delen van dit magazine mag volledig circulair: deel het met je keten, herlees het, hergebruik het, opwaardeer het.

Zo voegen we allemaal waarde toe!

Lees het magazine

Afbeeldingen

Cookie-instellingen