Brabanders samen naar Bio-beurs

19-12-2019
125 keer bekeken

Interesse in biologisch en duurzaamheid in de voedselketen? ZLTO, BioNederland en FoodUp! Brabant organiseren een busexcursie voor boeren, studenten en beleidsmakers op 23 januari naar de Bio-beurs in Zwolle.

Heb jij als akkerbouwer, tuinder of veehouder interesse om je bedrijf te verduurzamen, ben je een winkelier of restauranthouder die meer wil weten over biologische producten of een student of docent die graag op de hoogte is op het gebied van duurzaamheid en biologisch? Ga dan donderdag 23 januari 2020 mee op busexcursie naar de Bio-beurs in Zwolle.

 

Volop marktkansen voor biologisch

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Met standhouders van teelttechniek tot leveranciers van biologische voedingsmiddelen en workshops over onderwerpen als bodemvruchtbaarheid, klimaat, biodiversiteit en gezonde en lekkere voeding, is de Bio-beurs interessant voor iedereen in de voedingsketen met interesse in duurzaamheid. Door de groeiende markt voor biologisch zijn er volop marktkansen. Wellicht iets voor jou om je nader in te verdiepen?

Daarom organiseren ZLTO, BioNederland en FoodUp! Brabant een dagexcursie naar de Bio-beurs voor boeren, verwerkers, supermarkten, onderwijs en overheid. Met dit werkbezoek willen we Brabantse ondernemers, studenten en beleidsmakers informeren en inspireren over ontwikkelingen en kansen van biologisch. De dag is voor iedereen bedoeld met interesse in verduurzaming van de bedrijfsvoering en met name voor (potentiële) omschakelaars die zich willen oriënteren op biologisch.


Programma en aanmelden

  • Wanneer: donderdag 23 januari 2020
  • Vertrek bus vanuit ’s Hertogenbosch rond 7.30 uur, terug bij opstapplaats rond 19.30 uur
  • Tijdens de heen- en terugreis is een programma met presentaties en discussie
  • De kosten bedragen 25 euro inclusief busvervoer
  • Na aanmelding ontvang je per mail de exacte details over het reisschema en de wijze van betalen.
  • Zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen in de bus, dan kijken we naar volgorde van aanmelding en beoogde doelgroepen.
  • U kunt zich tot en met 19 januari aanmelden via het aanmeldformulier. Maar let op: vol is vol.

 

Over de Bio-beurs

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Proef biologisch tijdens culinaire demonstraties, raak geïnspireerd via inhoudelijke workshops, ontdek de nieuwste productinnovaties, bekijk de laatste ontwikkelingen in de mechanisatie en kom alles te weten over omschakelen.

Circa 10.000 professionals uit de biologische sector ontmoeten elkaar tijdens de jaarlijkse ketenvakbeurs op woensdag 22 en donderdag 23 januari 2020 in de IJsselhallen te Zwolle. Naast een beursvloer met ongeveer 400 standhouders is er een boeiend workshops- en lezingen programma.

Meer informatie: https://www.bio-beurs.nl/beursinfo

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen