Theaterproductie Iets met Boeren uitgesteld

24-03-2020
386 keer bekeken

De voorstellingen Iets met Boeren die in mei 2020 zouden plaatsvinden, worden vanwege de coronacrisis uitgesteld.

Door de aangescherpte overheidsmaatregelen om het coronavirus onder controle te houden, is het vanzelfsprekend dat de voorstellingen niet door kunnen gaan. We danken alle betrokkenen voor hun enorme inzet tot nu toe. Het is nog niet bekend wanneer de voorstellingen dan plaatsvinden. Timing én inhoud zijn afhankelijk van het verloop van deze crisis die iedereen raakt. Over het vervolg van de theaterproductie communiceren we na de coronacrisis via onze gebruikelijke kanalen.

Kaarten

De kaartverkoop is stop gezet. Heeft u al kaarten in uw bezit? Dan ontvangt u persoonlijk bericht over de wijze waarop u het aankoopbedrag terug kunt krijgen. Reeds gekochte kaarten zijn niet geldig voor de voorstellingen die eventueel op een later moment plaatsvinden.

Veranderende landbouw

Iets met Boeren geeft op speelse, theatrale wijze inzicht in de actuele landbouw en brengt boeren, burgers en buitenlui samen aan tafel over de transitie van hun eigen buitengebied. Het is een initiatief van FoodUp Brabant, een team van Provincie Noord-Brabant dat zich bezighoudt met vernieuwing van het voedselsysteem. FoodUp Brabant nodigde de gemeenten Sint Anthonis en Reusel-De Mierden uit om op een creatieve en interactieve manier boeren en niet-boeren dichter bij elkaar te brengen en om het publiek inzicht te even in de actuele problematiek van de veranderende landbouw in de eigen regio. Met de creatieve inbreng van Bureau Pees ontstond een theatraal format om boeren en burgers samen te laten buigen over de transitie van hun gezamenlijke buitengebied. Het streven is om ‘Iets met Boeren’ hierna ook in andere plaatsen in Brabant uit te voeren, elk met lokale toneelspelers en telkens zoveel mogelijk toegespitst op de specifiek lokale situatie. Dit theatrale format wordt ondersteund door het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen