Nominatie Horecava Duurzaamheid Award voor Frietje Precies

26-11-2019
1847 keer bekeken

Frietje Precies is een van de vier genomineerden voor de belangrijkste horecaprijs voor duurzame innovatie. De uitreiking van de Duurzaamheid Award / Karel de Vos van Horecava vindt plaats op 13 januari in Amsterdam.

Het team van Frietje Precies ziet de nominatie als een enorme waardering voor wat er samen is gerealiseerd. ‘In Frietje Precies werken verschillende partijen, waaronder de overheid, samen om de boer te helpen via een commerciële weg zijn duurzaamheidsambitie te verwezenlijken. Dat maakt dit toch tot een bijzondere innovatie’, zegt Wim Coenraadts. ‘Het is een vernieuwend commercieel product voor een breed publiek, dat transparant en duurzaam wordt geproduceerd. En blijkbaar hebben we de jury van de Horecava Innovation Award in de voorronde van dit bijzondere karakter weten te overtuigen.’
 

Pitch

Op 3 december mogen de genomineerden hun product pitchen voor een jury. Zij maakt op 13 januari de winnaars van de Innovation Awards (waaronder de Duurzaamheid Award) bekend tijdens de opening van de Horecava. Deze jaarlijkse horecavakbeurs vindt plaats van 13 tot 16 januari 2020 in de RAI in Amsterdam.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen