Innovation Makers, springplank naar ondernemerschap next level

10-09-2019
377 keer bekeken

De moderne agrofoodsector is je werk en je passie. Je innoveert maar je hebt niet alle wijsheid in pacht. En daar is niets mis mee. Innovation Makers kan de volgende stap zijn in je ondernemerschap. Kijk maar hoe!

Innovation Makers Agrifood daagt je uit om met een real life vraag aan de slag te gaan. Deze vraag kan komen vanuit je eigen bedrijf of van andere challengers. De uitdagingen hebben te maken met Future Food, Hightech Farming en Food Value. Geen luchtfietserij maar praktische, haalbare oplossingen. Bij de challenge is Braventure betrokken. Deze organisatie biedt start ups ondersteuning en toegang tot kapitaal om je onderneming te financieren.

De challenge duurt van september tot medio december 2019. Tijdens de challenge kun je je eigen route bewandelen om jouw concept te maken.

1. Go Your Own Way

Je gaat zelfstandig aan de slag met je eigen innovatie. Je hebt alle vrijheid om je eigen keuzes te maken zonder de tussenkomst van een coach. Eind november presenteer je jouw oplossing.

2. Independent Innovation Maker

 Je kunt ervoor kiezen om als zelfstandige deelnemer in te schrijven. Tijdens de Meet up kun je kennismaken met de uitdagingen van de challengers en er één van aannemen. Hierna bepaal jij zelf hoe je jouw concept wilt uitwerken. Wil je zelfstandig aan de slag of in groepsverband met de andere deelnemers? De keuze is aan jou. Je kunt aanschuiven bij een van de activiteiten binnen de challenge maar het hoeft niet. Als je er behoefte aan hebt, kun je een van de coaches inschakelen. Eind november presenteer je jouw oplossing.
Voor meer informatie over het verloop van de challenge bekijk het programma bij Studenten. Je kunt je ook daar inschrijven.

3. Challenger

Heb je een prangende vraag en wil je liever anderen uitdagen om daarmee aan de slag te gaan? Dat kan ook. Tijdens de Meet up presenteer je je opdracht en je ben ook de coach voor de studenten. Je kunt aanschuiven bij een van de masterclasses en de hackaton maar het hoeft niet. Eind november presenteren de studenten de oplossing voor jouw uitdaging.
Kijk ook voor meer informatie en inschrijving bij Challengers.

Interesse?

 Heb je belangstelling maar ook nog vragen? Neem contact met ons op: ima@brabant.nl

Meer informatie: Innovation Makers Agrifood

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen