Ondernemersreis Hightech & Agrifood naar Jiangsu

01-08-2019
28 keer bekeken

Denkt u na over zakendoen in China? Of bent u als innovatief bedrijf op zoek naar partners in China? Ga dan mee met de 'Hightech & Agrifood' ondernemersreis naar Jiangsu van 27 oktober tot 3 november 2019, georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

25 jaar Brabant-Jiangsu

In 1994 gaf toenmalig commissaris van de Koningin Frank Houben het startsein voor de zuster relatie met de Chinese provincie Jiangsu. Nu, 25 jaar later, heeft Brabant in die provincie een sterke naam en een groot regionaal netwerk weten op te bouwen. Brabant ziet met name kansen voor haar bedrijfsleven in Jiangsu door de sterke economie, hoogtechnologische kennis en een breed gedragen innovatiestrategie. Ruim 30 Brabantse bedrijven hebben er in de afgelopen jaren al zakelijke activiteiten ontplooid en het is dan ook niet verwonderlijk dat bedrijven zoals NXP, VDL ETG, ProDrive, Sioux en Philips er zijn neergestreken met hun verkoopkantoren, productievestigingen of logistieke operaties.

Parallel aan de ondernemersreis zal de provincie Noord-Brabant met een bestuurlijke delegatie onder leiding van commissaris van de Koning Wim van de Donk afreizen naar Jiangsu. De week staat in het teken van de viering van de 25-jarige relatie tussen beide provincies door verschillende zakelijke, bestuurlijke en culturele evenementen te organiseren, waaronder een Brabant Innovatie Dag, High Tech Conferentie en een Brabant-Jiangsu Netwerk receptie. Deze gelegenheden bieden een uitgelezen kans om op hoog niveau te netwerken.

 

Waarom deelnemen?

Deze ondernemersreis levert u het volgende:

  • Matchmaking: op basis van uw eigen wensenpakket wordt u door een professionele partij gematched aan potentiële zakenpartners in Jiangsu. 
  • Een afwisselend programma: deelname aan relevante seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen.
  • Een lokaal netwerk: toegang tot het lokale netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in de provincie Jiangsu heeft opgebouwd.
  • Kennismaking met de Chinese (zaken)cultuur en de (technologische) ontwikkelingen die het land momenteel doormaakt.
     

Bent u geïnteresseerd in deze ondernemersreis?
U kunt zich via deze website aanmelden of neem voor meer informatie contact op met
Renée Versteegde-Derks op 06-46996019 of via trade@bom.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen