Innoveer en win tijdens Agrarische Dagen Someren

04-07-2019
39 keer bekeken

Heeft u als ondernemer in de agrarische sector een nieuw en innovatief idee, product of dienst? Dan bent u wellicht de volgende winnaar van de prestigieuze Agrarische Dagen Someren Innovatieprijs! Bekijk het filmpje met onder andere Thieu Berkers van Farmertronics, winnaar ADS Innovatieprijs 2017.

Innoveren stimuleren

De Agrarische Dagen Someren Innovatieprijs is ruim 10 jaar geleden, met steun vanuit de provincie Noord-Brabant en de Rabobank, in het leven geroepen om innoveren te stimuleren. Naast een felbegeerde trofee en mooie oorkonde is er ook een leuk geldbedrag aan deze innovatieprijs verbonden.

 

eTrac winnaar Innovatieprijs 2017

Thieu Berkers van Farmertronics won de Innovatieprijs in 2017: “De ADS Innovatieprijs 2017 was voor ons een mooie erkenning en extra stimulans om de eTrac door te ontwikkelen tot waar wij uiteindelijk naartoe willen. Een schone, energiezuinige, lichtgewicht zelfrijdende robottrekker op smal spoor voor de landbouw, tuinbouw en fruitteelt. Wij zullen de eTrac met joystick-bediening op 7 en 8 september natuurlijk met trots presenteren en demonstreren tijdens de Agrarische Dagen Someren. We laten de bezoekers zien wat je met innovaties kunt bereiken en hoe wij de volgende stap gaan zetten naar een volledig zelfstandig rijdende eTrac. Ik kijk er nu al naar uit welke innovatieve ondernemer ons op gaat volgen als winnaar van de ADS Innovatieprijs 2019.”

Bekijk de video

 

Meedoen?

Om kans te maken op de juryprijs of de publieksprijs, kunt u zich aanmelden via het formulier op de website agrarischedagensomeren.nl. Bij uw aanmelding hoort een beschrijving van uw innovatie en motivatie waarom het volgens u dé innovatie voor de agrarische sector is. Omdat wij de door de jury genomineerde inzendingen gaan promoten via onze website en sociale media, ontvangen we naast de beschrijving ook graag een kort filmpje van de innovatie.

Alle inzendingen worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld. De winnaar van de ADS Innovatieprijs wordt tijdens de Agrarische Dagen Someren op zaterdag 7 en zondag 8 september bekend gemaakt.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen