Hoe zie jij de toekomst van onze landbouw- en voedselketen?

08-06-2021
527 keer bekeken

Waar let jij bij het kopen van versproducten voornamelijk op? Kijk je als eerste naar de prijs en vervolgens naar de herkomst zoals het land of de manier van produceren? Of is de herkomst van het product het eerste waar je naar kijkt? Geef jouw mening!

Geef hier direct jouw mening!

Hoe zie jij de toekomst van onze landbouw- en voedselketen?

In het beleidskader Landbouw en Voedsel 2030 schetsen we als provincie hoe we de toekomst van de Brabantse landbouw- en voedselsector zien. Dat doen we in gesprek met jou: of je nu boer bent of burger, voedselproducent of supermarkt, student of consument. Samen geven we vorm aan de landbouw- en voedselketen van morgen. We dagen je graag uit om na te denken over hoe jij deze toekomst ziet en wat de invloed daarop is van ons gedrag en de keuzes die we dagelijks maken. Daarom leggen we je elke maand een vraag of stelling voor. Doe je mee? Geef dan je keuze door bij de vraag of stelling van deze maand.

Heb je een andere vraag of opmerking over de toekomst van de landbouw- en voedselketen in Brabant? Laat het ons dan weten via landbouwenvoedsel@brabant.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen