Digitale kennissessie Natuurinclusieve landbouw in de praktijk

13-07-2021
986 keer bekeken

Op 5 juli organiseerden HAS Hogeschool en Provincie Noord-Brabant een digitale kennissessie over Natuurinclusieve landbouw. Heb je deze gemist of wil je de opname terugkijken? Dat kan via onderstaande link. Ook kun je de opnames van de verdiepende sessies bekijken.

De kennissessie richtte zich op kennisontwikkeling en kennisdeling op het vlak van Natuurinclusieve Landbouw, waarbij verschillende voorbeelden uit de praktijk centraal stonden. Ook werd er ingegaan op wat er nu precies onder Natuurinclusieve Landbouw wordt verstaan. Aan de hand van verschillende experts en inspiratiebedrijven binnen de Provincie Noord-Brabant wordt er antwoord gegeven op vragen als: “Wat is Natuur Inclusieve Landbouw in de praktijk?”, “Wat zijn de mogelijkheden?”, “Hoe kun je slim en effectief samenwerken?” en “Wat is het verdienmodel van Natuurinclusieve Landbouw?”.

Opname Digitale kennissessie Natuurinclusieve landbouw in de praktijk

https://youtu.be/wXQYlIxCJFM

Opname verdiepende sessies

Verdienmodellen voor Natuurinclusieve Landbouw
https://youtu.be/_yXZbmpo4E8

Ecosysteemdiensten van Voedselbossen
https://youtu.be/6VfXef98LaM

Gebiedsgerichte aanpak Natuurinclusieve Landbouw
https://youtu.be/pT10akAyTSI

Landbouw in Klimaatrobuuste Landschappen
https://youtu.be/ONeDmAqou1M

Meer informatie

Daarnaast zijn er een aantal opbrengsten van de projecten die HAS Hogeschool graag deelt, waaronder de rekentool. Deze zijn te vinden op de volgende pagina: Natuurinclusieve landbouw 

Of klik op de volgende hyperlinks als je meer wil weten over betreffende onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens de digitale kennissessie Natuurinclusieve landbouw in de praktijk:

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen