Data Driven Agrifood Future conferentie

22-09-2021
1250 keer bekeken

Op dinsdag 26 oktober 2021 vindt de 2e conferentie DDAFF plaats in het provinciehuis Den Bosch voor iedereen in de agrofoodsector die meer wil weten over de kansen van data in de voedselketen.

De conferentie ‘Data Driven Agrifood Future’ (DDAFF) gaat over de (inter-)nationale samenwerking die nodig is om op het gebied van datagedreven agrifood, gemeenschappelijke innovatiebarrières aan te pakken en toepassingen in de praktijk te versnellen.

Op dinsdag 26 oktober 2021 vindt de 2e conferentie DDAFF plaats in het provinciehuis Den Bosch voor iedereen in de agrofoodsector die meer wil weten over de kansen van data in de voedselketen. De conferentie vindt plaats van 14.00-17.00 uur. U kunt daarnaast ook deelnemen aan het internationale deel dat plaatsvindt van 20.00-22.00 uur (CET). Deelname is gratis en vindt voornamelijk online plaats.

Highlights uit het programma

Hanneke Burggraaff van JoinData over ‘Geen woorden maar data’

Erik Pekkerriet van Wageningen University over ‘Agrifood data, stress of relax?

Dirk van Ledden van Food Tech Brainport over ‘Is data de sleutel tot vraagsturing in agrifood?’

Bekijk voor de actuele versie van het programma op de website en meld u direct aan.

Meer informatie: www.landbouwenvoedselbrabant.nl/ddaff

Duurzamere agrifood keten

De noodzaak voor een duurzamere agrifood keten wordt steeds urgenter. Van zaad tot grondstof, vee, landbouw, voedselverwerking en detailhandel. Binnen de voedselwaardeketen zit er veel potentiële waarde in data-integratie tussen de verschillende stappen van de keten.

Gezamenlijk initiatief

De internationale conferentie Data Driven Agrifood Future is onderdeel van de DataweekNL en een initiatief van de provincie Noord-Brabant, de Jheronimus Academy of Data ScienceTechnische Universiteit EindhovenFMEAgriFood Capital en DDAFF Alliance.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen