Extra kaarten Iets met Boeren

23-09-2021
1516 keer bekeken

In oktober 2021 presenteert Bureau Pees in Reusel-De Mierden en Sint Anthonis Iets met Boeren, een theatervoorstelling die boeren en niet-boeren dichter bij elkaar wil brengen. Er zijn extra kaarten beschikbaar!

Het platteland is in rep en roer. De boer trekt aan de bel, de boer is het beu. Te hoge kosten, te lage prijzen, te weinig waardering en telkens nieuwe regels. De boer verlaat stal en akker en trekt ten strijde. Verderop telt de boswachter de vogels, meet de wetenschapper het weer, bedenkt de politicus een plan en kijkt de klant naar de prijs van de prijs van de worst. Er is iets aan de hand. Er moet iets gebeuren. Terwijl de kip en het ei op elkaar staan te wachten.

Iets met Boeren geeft op speelse, theatrale wijze inzicht in de actuele landbouw. De voorstelling - gemaakt met inwoners van betreffende gemeente - brengt boeren, burgers en buitenlui met elkaar in gesprek over het buitengebied. En over ons eten.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstelling Iets met Boeren zijn sinds 3 september 2021 digitaal verkrijgbaar via www.bureaupees.nl voor € 12,50 per stuk. Sint Anthonis was al uitverkocht. Maar voor beide locaties zijn extra kaarten beschikbaar gesteld! De maximale capaciteit per voorstelling is van 30 naar 45 gegaan. De voorstelling wordt uitgevoerd volgens de dan geldende corona-maatregelen. Daarom blijven wijzigingen voorbehouden.

De voorstellingen vinden plaats op de volgende locaties en tijden:

Locatie: Mini-camping De Esrand, Noordkant 34, Sint Anthonis

  • vrijdag 8 oktober 16.00 uur
  • zaterdag 9 oktober 13.00 en 16.00 uur
  • zondag 10 oktober 13.00 en 16.00 uur

Met spelers van Toneelgroep Westerbeek, Doekmaroploo, wagenspeelgroep Karrespel (Oploo), Kakelbond (Ledeacker) en Onderlinge Vriendschap (Wanroij)


Locatie: IJsboerderij Fabor, Hamelendijk 5, Reusel

  • vrijdag 15 oktober 16.00 uur
  • zaterdag 16 oktober 13.00 en 16.00 uur
  • zondag 17 oktober 13.00 en 16.00 uur

Direct tickets kopen

Extra kaarten beschikbaar

Veranderende landbouw

Bureau Pees produceert Iets met Boeren in opdracht van FoodUp Brabant (onderdeel van de Provincie Noord-Brabant) en de gemeenten Sint Anthonis en Reusel-De Mierden. Met Iets met Boeren willen deze partijen op een creatieve en interactieve manier boeren en niet-boeren dichter bij elkaar brengen. Ook krijgt het publiek inzicht in de actuele problematiek van de veranderende landbouw in de eigen regio. Dit theatrale format wordt ondersteund door het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant. 

Lees meer

Foto repetitie Iets met Boeren in Sint Anthonis: Bureau Pees

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen