Luister naar de podcast De club van 30 #3

17-11-2021
1721 keer bekeken

Student Nina bedacht een restaurantconcept voor de korte keten. Zij gaat in gesprek met boerin Josien van De Hoeve die waarde toevoegt door schoon, duurzaam en circulair te werken. De CEO van Agrifirm geeft dé ingrediënten voor een ideaal evenwicht in 2030 tussen boeren, maatschappij en overheid.

Termen als circulair, duurzaam en schoon werken vliegen je om je oren. Maar wat betekent het toepassen ervan nu eigenlijk? 

"Als álles klopt heb je het beste verhaal. Richting jezelf, de consument en de omgeving. Dat wordt beloond, elke dag weer", zegt Josien Boll van De Hoeve in Wijk en Aalburg. Hoe je dat doet vertelt ze in deze aflevering. Zij won de Agrifoodpluim met haar bijzondere bedrijf waar circulair, duurzaam en schoon werken dagelijkse kost is.

Josien neemt Nina mee in wat het écht betekent en zo horen we dat er achter die termen een wereld van hard, maar mooi werk schuil gaat. Student Nina Hogeveen bedacht een ijzersterk, prijswinnend restaurantconcept voor de korte keten en ontdekt dat ze waarde kan toevoegen door ook vanuit dit perspectief naar haar concept te kijken. Het levert concrete tips op voor startups.

De CEO van Royal Agrifirm Group Dick Hordijk geeft dé ingrediënten voor een ideaal evenwicht in 2030 tussen boeren, maatschappij en overheid. Wat je daarvoor nodig hebt schetst hij in zijn visie op 2030.

Luister in Spotify
Luister in Itunes

Afbeeldingen

Aflevering 3: Schoon

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen